Over kinderdagverblijf De Koetjes

Bij ons kinderdagverblijf werken gediplomeerde pedagogisch medewerkers, stagiaires in opleiding en vrijwilligers, die aansluiten bij onze pedagogische visie.

Nikki – Pedagogisch medewerker

Nikki woont sinds 2011 samen met Piet Bon en zoontjes Theo en Kees in De Kwakel, is geboren op 12 augustus 1991 en heeft de opleiding SPW 3 en 4 afgerond en is sinds september 2010 werkzaam in de kinderopvang.

Esther – Pedagogisch medewerker

Esther is geboren op 9 september 1996 en woont in Aalsmeer. Heeft de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en 4 gehaald. Voordat Esther bij ons kwam werken heeft ze stage gelopen en op de groep gestaan bij verschillende kinderdagverblijven.

Laura – Pedagogisch medewerker

Laura komt uit De Hoef en woont daar met haar man en twee dochters en is geboren op 25 november 1981. Vanaf 2001 werkt zij in de kinderopvang en sinds 2019 met veel plezier bij De Koetjes.

Inge – Pedagogisch medewerker

Inge woont samen met haar vriend in Nieuwveen en is geboren op 8 juli 1994. Na haar studie is Inge in 2014 fulltime gaan werken in de kinderopvang en vanaf september 2020 bij ons.

Monique – Vrijwilligster

Monique woont op deze boerderij samen met haar man Koos, dochter Kelly en zoon Patrick in De Kwakel. Ze verkoopt op vrijdag en zaterdag kaas en melk in de zuivelwinkel, is gastouder geweest. Monique is onze vrijwilligster en helpt ons met openen, sluiten en drukke momenten op de dag.

Nikki

Oudercommissie

De oudercommissie bestaat uit ouders waarvan de kinderen op ons kinderdagverblijf zitten. Deze commissie kan meedenken, meebeslissen en advies geven over het reilen en zeilen bij ons.

Wanneer u graag in de oudercommissie plaats wilt nemen, dan kunt u contact opnemen met Nikki.